Over mij

‘Een financiële planning is mensenwerk’

Daarom stel ik mij graag aan u voor!

Ik ben Bernadette Kortmann (1969). Sinds 2012 werk ik als zelfstandig en onafhankelijk financieel planner. Na mijn studie Rechten heb ik gewerkt als management trainee bij de ABN AMRO. Hier deed ik brede bancaire ervaring op. Toen al ging mijn belangstelling vooral uit naar de planning van de particulier en de ondernemer in privé, waardoor ik overstapte naar Van Lanschot Bankiers. Als Sr Private Banker adviseerde ik vermogende cliënten en directeur grootaandeelhouders.

En nu richt ik mij als zzp-er volledig op het financiële planningswerk. Met mijn creativiteit en persoonlijke aanpak kan ik uw complexe financiële situatie optimaliseren.

Als gecertificeerd financieel planner, adviseur vermogen en hypothecair krediet heb ik de benodigde diploma’s. Mijn kennis en vaardigheid houd ik met regelmatige training en opleiding up-to-date.

Nevenwerkzaamheden

Naast mijn werk als financieel planner beleef ik ook veel plezier aan de volgende werkzaamheden:

    • Als assessor ben ik verbonden aan Cito en het Examenadviesburo. Ik neem praktijkexamens af voor de Federatie Financieel Planners (FFP).
    • Ik geef regelmatig presentaties over financiële planning en pensioen.
    • Bestuurswerkzaamheden
    • Verder doe ik vrijwilligerswerk als gastdocent voor de stichting LEF , die als doel heeft om de financiële bewustwording van jongeren te vergroten.