Giselle

   Dankzij het uitgebreide rapport dat Bernadette heeft opgesteld, heb ik nu meer zicht op mijn financiële situatie van nu en in de toekomst. Dit geeft rust en helderheid en helpt mij bij het nemen van financiële beslissingen. Het contact met Bernadette was prettig en haar uitleg is duidelijk.

Joris

   “Bernadette heeft ons prachtig inzicht gegeven over onze financiële toekomst. Het is een heel fijne financiële planner die haar vak verstaat. Ze is erg realistisch met haar planning waardoor we met een zeker gevoel de toekomst in kijken.“

Marisca en Rien

 Als je eerder wilt stoppen met werken, een van de twee zzp-er is en je nog midden in de kinderen zit; zoals dat bij ons het geval is, dan is het wel belangrijk om overzicht te krijgen.

We hikten nogal op tegen de eerste stap, het verzamelen van informatie. Er leek nooit een goed moment om daarmee aan de slag te gaan.

Gelukkig hadden we aan Bernadette een goede stok achter de deur. Zij helpt je op geduldige en vriendelijke wijze op weg.Uiteindelijk viel het reuze mee en kwamen we erachter hoe nuttig het bovendien is om zelf weer eens door alle gegevens heen te lopen.Van testament tot en met pensioenoverzicht.

De gesprekken met Bernadette zijn verhelderend en geven inzicht en richting. Ze is integer, betrokken en leidt emoties in goede banen.Eerder stoppen met werken en de scenario’s die daarbij horen, brengen best het een en ander in beweging.

Wij zijn heel blij dat we dit traject met Bernadette hebben opgepakt. Al met al ben je in slechts een paar dagdelen heel veel antwoorden wijzer en weet je wat de mogelijkheden zijn.

Erik en Miriam

 Het knaagde al een tijdje aan ons. Als zzp’er had ik nog geen pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering geregeld. Was het echt nodig? En wat was de beste oplossing? Omdat mijn man en ik er niet uitkwamen, schoven we de beslissing voor ons uit. Intussen dachten we bij luxe uitgaven: kan dit nou zomaar? Bernadette gaf ons duidelijkheid en rust, op een amicale manier. Ze kwam twee keer bij ons thuis en onderbouwde haar advies met een rapport van 25 pagina’s. Een service die zeker niet alle financieel planners hebben. We weten nu wat ons te doen staat. Dat knagende gevoel is weg

Emiel en Iris

Bernadette heeft ons uitstekend geholpen met het maken van een financieel plan. Ze heeft een aantal van onze aannames kunnen bevestigen en onderbouwen waardoor we nu zekerder zijn van hoe we er financieel voor staan. Daarnaast heeft ze ons geholpen door ons te wijzen op wat wij kunnen doen om ook in de toekomst financieel gezond te blijven en onze toekomstige wensen te financieren. Ook niet onbelangrijk, Bernadette is heel prettig in de omgang en fijn om advies van te krijgen. Ze doet echt haar best om onze specifieke situatie te begrijpen en dat zie je terug in het goede advies!

Sander de Jong

Het advies heeft ons meer inzicht gegeven in onze huidige situatie en de keuzes die we moeten maken richting de toekomst. Het traject bestond uit verschillende fases van intakegesprek(ken) tot een uitgebreid adviesgesprek. De persoonlijke benadering sprak ons zeer aan. We raden dit een ieder aan die meer inzicht wil in zijn/haar persoonlijke financiële situatie”. – www.brewmonkey.nl

Hans en Carol

Wij hebben Bernadette leren kennen als een vakvrouw bij uitstek , die weet waar over ze praat en daarbij een plezierige gesprekpartner is.

M. Brons

De adviseur vind ik een prettige en professionele vrouw. Ze kan goed luisteren, doorvragen en inleven met als gevolg een financieel plan op basis van mijn wensen en mogelijkheden. Top!

Edith Bronkhorst en Fred Bijl

Je financiële plan uit zich in een rapport met veel droge cijfers. Bernadette Kortmann weet deze cijfers te vertalen naar hoe je je verdere leven vorm kunt geven. Dit alles baseert ze natuurlijk op de door ons aangeleverde gegevens in de vorm van onder andere jaaropgaves, belastingaanslagen en pensioenoverzichten, maar minstens zo belangrijk is dat ze goed geluisterd heeft naar de vragen en wensen die bij ons leven. Dit tilt het rapport naar een hoger niveau: naast een compleet financieel overzicht biedt het ook een beeld van en een verantwoording voor een mogelijke toekomst. Een financieel planner bij je thuis is meestal niet heel feestelijk, maar de fijne losse sfeer van de gesprekken met Bernadette, met humor en veel potten thee, hebben wij als zeer gezellig én zinvol ervaren!

Bob van Disseldorp en Ellen Schoonen

Bernadette is zeer deskundig. Op een prettige manier heeft ze onze financiële wensen en mogelijkheden op een rijtje gezet. Dit resulteerde in een helder rapport met praktische adviezen. Ook bij de uitwerking hiervan hadden we goed contact met Bernadette als we vragen of opmerkingen hadden. Top !!