Testimonials

‘Wat mijn klanten zeggen’

   Dankzij het uitgebreide rapport dat Bernadette heeft opgesteld, heb ik nu meer zicht op mijn financiële situatie van nu en in de toekomst. Dit geeft rust en helderheid en helpt mij bij het nemen van financiële beslissingen. Het contact met Bernadette was prettig en haar uitleg is duidelijk.

Giselle

Eigenlijk voel ik me vaak een soort rekenkundige analfabeet. Bernadette kon die wazigheid verminderen: in heldere en concrete bewoordingen schetste ze een beeld van onze financiële toekomst. Dit deed zij op een genuanceerde, betrokken en communicatieve manier. Ook het duidelijke ‘to do’ lijstje dat ze ons na afloop gaf, is ‘huiswerk’ waarmee we aan de slag kunnen. Dank!

Mary Heylema

 Bernadette is kordaat en accuraat!

Piet Smal

 Ik kende Bernadette niet en heb via Google contact met haar gezocht.

Haar enthousiasme werkte goed en we zijn heel snel in gesprek gekomen met als resultaat een goede analyse van onze persoonlijke financiële situatie.
Haar onafhankelijke aanpak is prettig en haar adviezen zijn deskundig en concreet.

Kortom, ik ben blij dat wij regelmatig met vragen over onze  financiën bij haar kunnen aankloppen.

Marion Evers-van Beuningen

 Bernadette heeft onze situatie volledig in kaart gebracht, waardoor we nu beter in staat zijn om de financiële gaten te dichten. Ook het proces, de aanpak vanaf kennismaking, inventarisatie en de bespreking van het eindrapport is ons goed bevallen.

Wytze en Corinne de Vries

 Als je eerder wilt stoppen met werken, een van de twee zzp-er is en je nog midden in de kinderen zit; zoals dat bij ons het geval is, dan is het wel belangrijk om overzicht te krijgen.

We hikten nogal op tegen de eerste stap, het verzamelen van informatie. Er leek nooit een goed moment om daarmee aan de slag te gaan.

Gelukkig hadden we aan Bernadette een goede stok achter de deur. Zij helpt je op geduldige en vriendelijke wijze op weg.Uiteindelijk viel het reuze mee en kwamen we erachter hoe nuttig het bovendien is om zelf weer eens door alle gegevens heen te lopen.Van testament tot en met pensioenoverzicht.

De gesprekken met Bernadette zijn verhelderend en geven inzicht en richting. Ze is integer, betrokken en leidt emoties in goede banen.Eerder stoppen met werken en de scenario’s die daarbij horen, brengen best het een en ander in beweging.

Wij zijn heel blij dat we dit traject met Bernadette hebben opgepakt. Al met al ben je in slechts een paar dagdelen heel veel antwoorden wijzer en weet je wat de mogelijkheden zijn.

Marisca en Rien

Wat fijn om je financiële situatie voor nu en in de toekomst helder en duidelijk te hebben. Bernadette heeft dit in duidelijke overzicht inzichtelijk gemaakt en mij geholpen met juiste keuzes te maken en welke gevolgen deze keuzes hebben. Blij mee en geeft rust!

Monique

Bernadette is zeer deskundig. Op een prettige manier heeft ze onze financiële wensen en mogelijkheden op een rijtje gezet. Dit resulteerde in een helder rapport met praktische adviezen. Ook bij de uitwerking hiervan hadden we goed contact met Bernadette als we vragen of opmerkingen hadden. Top !!

Bob van Disseldorp en Ellen Schoonen

Overzicht geeft inzicht! Bernadet heeft alles nauwkeurig uitgezocht, in kaart gebracht en helder uitgelegd. Ze geeft professioneel advies, denkt mee en heeft vooral geen oordeel. Blij dat we deze stap gezet hebben.

Heike Bluthardt en Martijn Sas

Wij hebben Bernadette leren kennen als een vakvrouw bij uitstek , die weet waar over ze praat en daarbij een plezierige gesprekpartner is.

Hans en Carol

 Bernadette is goed in persoonlijk contact: zij is in staat om zich in te leven in mijn situatie, en de gesprekken met haar heb ik als plezierig ervaren. Ook merk je goed hoe deskundig ze is: ze kon al mijn vragen op begrijpelijke wijze beantwoorden en haar rapport en uitleg waren duidelijk, waardoor ik vertrouwen had in haar adviezen.
Ze heeft mij geholpen om die oplossingen te kiezen die niet alleen financieel verstandig waren, maar waar ik mij ook prettig bij voelde. Ik heb nog steeds het gevoel dat dat de juiste stappen zijn geweest.

Jacorien Wouters

Het advies heeft ons meer inzicht gegeven in onze huidige situatie en de keuzes die we moeten maken richting de toekomst. Het traject bestond uit verschillende fases van intakegesprek(ken) tot een uitgebreid adviesgesprek. De persoonlijke benadering sprak ons zeer aan. We raden dit een ieder aan die meer inzicht wil in zijn/haar persoonlijke financiële situatie”. – http://www.brewmonkey.nl

Sander de Jong

Ik zocht een vakkundig financieel adviseur en vond Bernadette. Zij heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Wat ik vooral prettig vond is haar persoonlijke benadering, haar heldere uitleg en de duidelijke afspraken die zij maakt. Bernadette heeft mij goed geadviseerd en mij het financieel inzicht gegeven waarnaar ik op zoek was. Ik kan haar absoluut van harte aanbevelen.

Karen Visser

De adviseur vind ik een prettige en professionele vrouw. Ze kan goed luisteren, doorvragen en inleven met als gevolg een financieel plan op basis van mijn wensen en mogelijkheden. Top!

M. Brons

Bernadet heeft een gedegen analyse gemaakt van onze financiële situatie en op heldere en vooral ook prettige wijze adviezen gegeven en scenario’s voor de toekomst geschetst.

André Nieuwenhuijse